+32 476 08 19 63 dierenarts@nicocoppens.be
Dierenarts Nico Coppens Zonhoven

Team

dierenarts Nico Coppens

Nico Coppens

Op zeer jonge leeftijd werd al duidelijk dat ik een grote liefde heb voor dieren, in het bijzonder voor paarden. Vanaf mijn twaalfde stond met absolute zekerheid vast dat ik dierenarts zou worden. Welgeteld twaalf jaar later, in 2013 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Gent.

Ik geloof sterk in het continue leerproces en een verdere uitbreiding van zowel theoretische als praktische kennis. Daarom ben ik mij, nadat ik afgestudeerd ben als dierenarts, steeds blijven bijscholen. Dit zowel in het binnen-  als buitenland. Zo blijf ik steeds op de hoogte van de meest hedendaagse technieken.

Als hoofddierenarts voer ik in de praktijk de algemene diergeneeskunde, routine- en spoedchirurgie uit. Het is mijn passie om dieren te genezen. Daarnaast houd ik me bezig met de brede organisatie en het praktijkmanagement.

Ordenummer bij NGROD: N5246

Jorien dierenarts Zonhoven

Jorien Daniels

Jorien is een sympathieke, gemotiveerde dierenarts die in 2021 is afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. In haar opleiding heeft ze zich vooral toegelegd op de paardengeneeskunde. Tijdens haar opleiding liep ze echter mee met verschillende dierenartsen, zowel voor paarden als voor kleine huisdieren. Hierdoor kon ze al de nodige praktijkervaring opdoen. Na haar opleiding heeft ze zich theoretisch en praktisch verder uitgebreid onder het toeziend oog van verschillende gevestigde collega dierenartsen, waaronder mezelf.

Jorien helpt af en toe mee in de praktijk en deelt in de wachtdiensten.

Ordenummer bij NGROD: N6640

Assistente Isabelle

Isabelle is de vriendelijke, goedlachse assistente aan de balie en aan de telefoon. Ze staat jullie graag te woord voor het inplannen van een afspraak, bestellen van medicatie/voeding of voor het noteren van jullie vragen zodat wij u hierover later kunnen terugbellen. Daarnaast zorgt ze voor de algemene ondersteuning van de praktijk zodat wij, dierenartsen, ons kunnen focussen op de medische zorgen voor uw dier. Met andere woorden een onmisbare kracht in ons team!

Maak een afspraak

Telefoon / GSM

+32 (0)11 75 76 20
+32  (0)476 08 19 63

Adres

Schopdriesweg 25 bus 1
3520 Zonhoven

Openingsuren

Enkel Op Afspraak